BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Saturday, September 1, 2012

PeNing $#$



Bila dah lama x update blog ni makin pening pulak aku tengok improvement dekat blog ni.. Confused... nak buat apa pun semua x reti dah..huhu.. Ada 1 web lagi 'facebook' buat aku lagi sakit kepala dengan timeline pa benda la.. Macam mana la aku boleh tertekan menatang tu dulu...huh.. Bertambah2 la kekeliruan aku ni.. Banyak benda nak share pun x jadi nak cerita dah.. Kena study balik ni cara mengupdate blog semangat sikit aku nak merapu lagi kt sini...hehe..




1 comments:

Haq Im said...

Boleh tlg ajarkan